Security-TaskForce Cybersecurity Diensten

Security-TaskForce is gespecialiseerd in Cyber​security Diensten en Beveiligingstesting.
methodologyWe voeren beveiligingsaudits uit, Ransomware Beveiliging, rapporteren de beveiligingsstatus, bewaken de beveiliging van uw systemen en bieden praktische verbeteringen. Hulp bij GDPR wetgeving en implementatie. We beschermen met behulp van MITRE ATT&CK een wereldwijd toegankelijke kennisbasis van tactieken en technieken van tegenstanders op basis van waarnemingen uit de echte

Test de beveiliging van uw bedrijf

Cybersecurity voor Bedrijven

Onze Partners

 

Onze waarden

Wij dragen de verantwoordelijkheid voor uw IT-beveiliging.

Security-Taskforce  hecht veel belang aan transparantie naar de klant toe. Bij ons vindt u geen verborgen kosten of verrassingen. Bouwen aan een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten is ons ultieme doel.

Onze klanten

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Over ons

Security-Taskfore is specialiseerd in Cybersecurity , Auditing, Penetration Testing, Website security, Testen van Phishing, bewaken van de beveiliging en Databeveiliging. Hiervoor gebruiken wij gespecialisseerde software en zelf ontwikkelde software.
Wij zijn onafhankelijk en verdelen alleen de betalende en of opensource software die het best past bij uw project.  . Security Taskforce werkt met gecertifieerde Security Engineers met een EU Security Clearance.
Security Taskforce maakt deel uit van CP SOLUTIONS CV.

Relateerde diensten:

Databeveiliging – Website Security – Beveiligingstesten – Phishing campagne opzetten

Scroll to Top