[vc_row][vc_column][vc_column_text]Website beveiliging moet in elke organisatie een prioriteit zijn, maar wordt in veel gevallen over het hoofd gezien. Hackers blijven zich richten op webapplicaties – webshops, formulieren, inlogpagina’s, dynamische inhoud enz. Webapplicaties zijn 24/7 toegankelijk en bevatten waardevolle gegevens.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1068″ img_size=”medium” title=”Website Beveiliging”][vc_column_text]

Website Beveiliging is belangrijk

De meeste mensen beveiligen hun huis, bedrijf, computer … maar vergeten hun website te beveiligen. Het hebben van een veilige website is essentieel voor een organisatie. Dagelijks worden er duizenden websites gehackt. Het is belangrijk om uw website goed te beveiligen. Het gebeurt dagelijks dat hackers websites proberen te hacken. Als er een lek is in de beveiliging van deze website, kunnen criminelen gemakkelijk op uw website komen. Via een penetratietest van uw website brengen we de zwakke punten en kwetsbaarheden van de website in kaart. De penetratietest gaat verder waar het algemene beveiligingsscannen stopt. Elke pagina en functie van uw website wordt uitgebreid getest op fouten. Er is een verschil tussen een penetratietest en een audit of beveiligingscontrole, er wordt geen poging gedaan met een penetratietest om in te breken, het dient alleen om risico’s te identificeren.
 

Security Taskforce voor een beveiligde website

Laat de beveiliging van uw website over aan een expert. We kunnen een beveiligingsaudit van uw website uitvoeren, deze audit onthult een systematische evaluatie van de veiligheid van uw website. Wij zijn specialisten op het gebied van beveiligde webapplicaties en voeren ook beveiligingsaudits uit voor bedrijven en instellingen, we rapporteren over de beveiligingsstatus en bieden duidelijk praktisch voor verbetering. Onze specialisaties reiken ook verder dan site-beveiliging.
 

Laat de beveiliging van uw website door ons testen!

Security-Taskforce biedt experts op korte termijn. Professionele, duidelijke en betaalbare beveiligingsaudits, onderzoeken en kan beveiligingstests uitvoeren. We nemen graag contact met u op, vul het contactformulier in om de mogelijkheden en oplossingen te bespreken. Ons team staat altijd voor u klaar!

Contacteer ons

Neem contact met ons op voor een gratis offerte via mail: [email protected] of ga naar onze contactpagina.
Onze missie is het beveiligen van uw IT-infrastructuur. Hiervoor doen we een onderzoek naar uw beveiligingsstructuur en doen we aanbevelingen. In een digitale wereld wordt beveiliging van uw informatie steeds belangrijker. Zorg ervoor dat uw bedrijf geen slachtoffer is van fraude en kies vandaag nog voor website beveiliging.

Relateerde diensten:

Dataloss Prevention – Website Security – Beveiligingstesten – Phishing campagne opzetten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top