Phishing Campagne

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Phishing Campagne – Testing

Een phishing campagne is een e-mailscam die is ontworpen om persoonlijke informatie van slachtoffers te stelen. Criminelen gebruiken phishing, de frauduleuze poging om gevoelige informatie te verkrijgen, zoals creditcardgegevens en inloggegevens, door zich te vermommen als een betrouwbare organisatie of een gerenommeerde persoon in een e-mailcommunicatie.
 
phishing campagneDoorgaans wordt een phishing campagne uitgevoerd door
e-mail spoofing; een e-mail stuurt de ontvanger om persoonlijke informatie in te voeren op een nep-website die er identiek uitziet als de legitieme site. Phishing-e-mails worden ook gebruikt om malware en spyware te verspreiden via koppelingen of bijlagen die informatie kunnen stelen en andere kwaadaardige taken kunnen uitvoeren. Vaak worden Phishing-aanvallen gebruikt om Ransomware te verspreiden en gegevens vast te houden voor losgeld.
 
phishingcampagne
Phishing is populair bij cybercriminelen omdat het hen in staat stelt om gevoelige financiële en persoonlijke informatie te stelen zonder de beveiligingsverdediging van een computer of netwerk te doorbreken. Het publieke bewustzijn over phishing-campagnes is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen, aangezien veel incidenten door verschillende mediabronnen zijn gedekt. Naast technische oplossingen is bewustmaking van gebruikersbeveiliging een van de cyberbeveiligingsmaatregelen die worden gebruikt om pogingen tot phishing tegen te gaan.
 
 
 
Om spearphishing te bestrijden, moeten werknemers zich bewust zijn van de bedreigingen,
zoals de mogelijkheid dat nep-e-mails in hun inbox terechtkomen. behalve
onderwijs, technologie die zich richt op e-mailbeveiliging is noodzakelijk.

Security-Taskforce kan helpen om te testen hoe uw organisatie op Phishing-e-mails reageert en om medewerkers te informeren.

Contacteer ons

Phishing campagne nodig? Neem contact met ons voor een gratis offerte via mail: [email protected] of ga naar onze contactpagina.
Onze missie is het beveiligen van uw IT-infrastructuur. Hiervoor doen we een onderzoek naar uw beveiligingsstructuur en doen we aanbevelingen. In een digitale wereld wordt beveiliging van uw informatie steeds belangrijker.
Zorg ervoor dat uw bedrijf geen slachtoffer is van fraude.

Relateerde diensten:

Dataloss Prevention – Website Security – Beveiligingstesten – Phishing campagne opzetten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top