[vc_row][vc_column][vc_column_text]Databeveiliging is de bescherming van (computer) gegevens (data) tegen risico’s zoals gegevensverlies Organisaties gebruiken DLP om hun gegevens te beschermen en te beveiligen en te voldoen aan voorschriften (GDPR). De DLP-term verwijst naar het verdedigen van organisaties tegen zowel gegevensverlies als preventie van gegevenslekken. Gegevensverlies verwijst naar een gebeurtenis waarbij belangrijke gegevens verloren gaan voor de onderneming, zoals bij een ransomware-aanval.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1265″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]

Databeveiliging en verlies beveiliging, online en offline content

databeveiliging

Een organisatie kan gegevens classificeren als Beperkt, Privé of Openbaar. In dit geval vertegenwoordigen openbare gegevens de minst gevoelige gegevens met de laagste beveiligingsvereisten, terwijl beperkte gegevens in de hoogste beveiligingsklasse vallen en de meest gevoelige gegevens vertegenwoordigen.
“Beperkte gegevens (of kunnen de Company Crown Jewels worden genoemd) kunnen bijvoorbeeld zijn: financiële gegevens en R & D-gegevens.”
Gegevensclassificatie is de sleutel om gevoelige gegevens te identificeren. Beperk de toegang tot deze inhoud en controleer de toegang.
 
 

Bouw een DLP beleid

verliesbeveiliging

  • Identificeer gevoelige informatie op verschillende locaties
  • Voorkom onbedoeld delen van gevoelige informatie.
  • Bewaak en bescherm gevoelige informatie
  • Help gebruikers leren compliant te blijven zonder hun workflow te onderbreken.

DLP kan worden geïmplementeerd in veel online diensten zoals Microsoft Office 365 en wordt gecontroleerd door deze online services. Met volledige rapportage!

Implementeer DLP-maatregelen om gegevensverlies te voorkomen

Security-Taskforce Databeveiliging  helpt de nodige tests te leveren om uw interne netwerk en cloudinfrastructuur te beschermen en het afstemmen op voorschriften zoals GDPR.
We zijn gespecialiseerd in Dataloss-bescherming en pentesting en voeren ook beveiligingsaudits uit voor bedrijven en instellingen, we rapporteren over de beveiligingsstatus en geven u een duidelijk, praktisch rapport voorovement.

Contacteer ons

Neem contact met ons op voor een gratis offerte via mail: [email protected] of ga naar onze contactpagina.
Databeveiliging en verlies beveiliging wordt belangrijker dan ooit. Onze missie is het beveiligen van uw volledige IT-infrastructuur. Hiervoor doen we een onderzoek naar uw beveiligingsstructuur en doen we aanbevelingen. In een digitale wereld wordt beveiliging van uw informatie steeds belangrijker. Zorg ervoor dat uw bedrijf geen slachtoffer is van fraude en kies voor databeveiliging van security-taskforce.be.

Relateerde diensten:

Website Security – Beveiligingstesten – Phishing campagne opzetten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top