cropped Favicon

Cyberbeveiliging en Cloud Beveiliging

Security-Taskforce is gespecialiseerd in Cyberbeveiliging en Penetration Testing.
We voeren BeveiligingsAudits uit, implementeren Beveiligingsbewaking, Kwetsbaarheden Management, Cloud Beveiliging en Compliance voor Microsoft Azure & Office 365.

Cybersecurity Monitoring, Penetration Testing & Protection services

Cloud Beveiliging en Compliance voor Microsoft Azure & Office365.

office365
 

We geven een gedetailleerd overzicht van alle beveiligingsrisico’s die uw organisatie heeft in Microsoft Office 365 en Azure Cloud.

azure

We bieden praktische verbeteringen om Azure en Office 365 Beveiliging te verbeteren.
MFA, wachtwoordbeleid, licenties in gebruik, machtigingen voor bestanden en diensten.

Basis Beveiligingsrapport begint bij slechts 650 euro ex. VAT. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Penetration Testing Methodology

Onze penetratietesten op applicatie niveau

bestaat uit zowel niet-geverifieerde als geauthenticeerde testen met behulp van zowel geautomatiseerde als handmatige methoden, met bijzondere nadruk op het identificeren van kwetsbaarheden die verband houden met de OWASP Top 10 meest kritieke applicatiekwetsbaarheden.

Het is belangrijk

op te merken dat penetratietesten is niet alleen een geautomatiseerde kwetsbaarheidsscan, en een groot deel van de penetratietesten van webapplicaties is een handmatig proces waarbij een ervaren technicus het bijbehorende risico van beveiligingsproblemen probeert te identificeren, exploiteren en evalueren.

Security-Taskforce analyseert de beveiligingsstatus, zowel intern als extern.
Het omvat niet alleen hardware, maar ook software, besturingssysteem, firewallconfiguratie, versie- en wachtwoordbeheer, Microsoft Azure en Office 365 Cloud Security en Compliance.

Beveiligingsmonitoring voor al uw apparaten: servers, laptops, werkstations, firewalls, netwerkapparaten, databases, bestandsintegriteit, juridische en beveiligingslogboeken …

Dit zal helpen om beveiligingsgebeurtenissen te detecteren en te begrijpen hoe op deze gebeurtenissen moet worden gereageerd.

Wij helpen bedrijven om te voldoen aan verschillende regelgevingen zoals GDPR en andere kaders. We beschermen met behulp van MITRE ATT&CK een wereldwijd toegankelijke kennisbank van vijandige tactieken en technieken gebaseerd op real-world observaties, dit maakt deel uit van onze Cybersecurity-services.

MFA

Our Partners

Afsprakenmaker
DeKluislogo
logo lambrecht verzekeringen
ozoos
sophos
logo light

Onze Missie

servicessec

Wij dragen de verantwoordelijkheid voor uw Cyberbeveiling

Security-Taskforce Cybersecurity hecht veel waarde aan transparantie naar de klant toe. Bij ons vindt u geen verborgen kosten of verrassingen.

Het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten is ons uiteindelijke doel.

Onze klanten

Onze missie is het beveiligen van uw IT-infrastructuur. Hiervoor doen wij onderzoek naar uw beveiligingsstructuur en doen wij aanbevelingen. In een digitale wereld wordt beveiliging van uw informatie steeds belangrijker. Zorg ervoor dat uw bedrijf geen slachtoffer wordt van fraude. Neem de controle over uw IT-beveiliging.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte

Scroll to Top