Beveiligingsaudit

Veel bedrijven worden geconfronteerd met diefstal of fraude omdat hackers hun website, IT-infrastructuur of cloudservice kunnen hacken. Dit kunnen we voorkomen door een uitgebreide security audit uit te voeren. Een security audit geeft u direct goede informatie over de gevoelige punten van uw IT-infrastructuur.

Wat is een beveiligingsaudit?

Een beveiligingsaudit is een systematische beoordeling van de beveiliging van een informatiesysteem, op basis van de mate waarin het voldoet aan vooraf gedefinieerde criteria.

Waarom heb ik een beveiligingsaudit nodig?

Beveiligingsaudit
 
Een beveiligingsaudit is nodig om te verifiëren dat u over de juiste en correct geconfigureerde beveiligingssystemen beschikt. Investeren in beveiliging heeft geen zin als deze niet goed wordt geïmplementeerd. Een audit geeft u een duidelijk beeld van alle aspecten van de beveiliging van uw systemen en oplossingen om mogelijke problemen op te lossen.
 

Risico-inventarisatie

De security audit analyseert de beveiliging van uw IT-omgeving, zowel intern als extern. Dit omvat niet alleen de hardware, maar ook de software, het besturingssysteem, de firewallconfiguratie, versiebeheer en wachtwoorden … Het zijn niet alleen virussen en spam die de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte per e-mail: [email protected] of ga naar onze contactpagina.
Onze missie is om uw IT-infrastructuur te beveiligen. Hiervoor doen we een onderzoek naar uw beveiligingsstructuur en doen we aanbevelingen. In een digitale wereld wordt de beveiliging van uw informatie steeds belangrijker. Zorg ervoor dat uw bedrijf niet het slachtoffer wordt van fraude.
Over ons
Wij zijn gespecialiseerd in Cybersecurity Services en Penetration Testing. We voeren beveiligingsaudits uit, bewaken de beveiliging van de hele infrastructuur, beschermen tegen ransomware, rapporteren de beveiligingsstatus en zorgen voor praktische verbeteringen.
We helpen bedrijven om te voldoen aan verschillende regelgevingen zoals GDPR. We beschermen met behulp van MITRE ATT & CK een wereldwijd toegankelijke kennisbasis van tactieken en technieken van tegenstanders op basis van waarnemingen uit de echte wereld.

Relateerde diensten:

Dataloss Prevention – Website Security – Beveiligingstesten – Phishing campagne opzetten

Scroll to Top