Websitebeveiliging – Website laten beveiligen

 

Websitebeveiliging

Websitebeveiliging zou een prioriteit zijn in elke organisatie, maar wordt in veel gevallen over het hoofd gezien. Hackers blijven concentreren op web-based applicaties – webshops, formulieren, login pagina’s, dynamische content, etc. Web applicaties zijn 24/7 toegankelijk en bevatten waardevolle gegevens.

Uw website laten beveiligen

De meeste mensen beveiligen hun woning, bedrijfspand, computer … maar vergeten hun website te beveiligen. Een website laten beveiligen is van essentieel belang voor een organisatie. Er worden dagelijks duizenden websites gehackt, laat uw website niet hacken en informeer bij ons naar de mogelijkheden rond website beveiliging. Het is belangrijk om je website goed te beveiligen. Het gebeurd dagelijks dat hackers proberen om website’s te hacken. Als er een lek zit in de beveiliging van u website is dit voor criminelen een koud kunstje om je website binnen te geraken. Door middel van een penetratietest van uw website brengen we de zwakke plekken en kwetsbaarheden van de website in kaart. De penetratietest gaat verder waar een algemene security scan ophoudt. Iedere pagina en functie van uw website wordt uitgebreid onderzocht op fouten. Er is een verschil tussen een penetratietest en een audit of beveiligingscontrole, bij een penetratietest wordt geen poging gedaan om in te breken, het dient alleen om risico’s te kunnen identificeren.

Security Taskforce voor een veilige website

Laat de beveiliging van je  website over aan een expert. Bij Security TaskForce zit je daarvoor goed. Wij kunnen een beveiliging audit uitvoeren van uw website, deze audit brengt een systematische evaluatie van de veiligheid van uw website.  Wij zijn specialisten op het gebied van webapplicaties beveiligen en doen daarnaast ook security audits bij bedrijven en instellingen, we rapporteren  over de beveiligingsstatus en geven heldere praktische verbeterpunten aan. Wij werken met specialistische forensische software.  Onze specialisaties reiken ook verder dan alleen websitebeveiliging.

Wilt u de beveiliging van uw website laten nakijken?

Security-Taskforce biedt experts die op korte termijn, professioneel, duidelijke en betaalbare beveiligingsaudits, onderzoeken en Penetratietesten kunnen uitvoeren. We komen graag met u in contact, bel +0496619154 of mail info@security-taskforce.be om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden en oplossingen.

Voorkom dat er problemen ontstaan rond de veiligheid van je site. Ons team staat steeds voor u klaar!

 

Penetratietest  – Cloud beveiliging – Beveiligings Audit